Trivos mini’s N6.2 – N5.2 – N4.2 kampioen!

Trivos N6.2

Er werd om 11.40u verzameld op zondag 7 april, daar gaan we dan voor het laatste toernooi. Alle meiden zijn enthousiast en weten dat ze kampioen kunnen worden als ze alles winnen. Niet helemaal waar natuurlijk, maar te veel uitleg is niet altijd gunstig bij ze.

De eerste wedstrijd was tegen Volamie N6.2, een team dat echt heerlijk voor de ballen ging (25-21, 25-20 voor Trivos). Maar onze meiden trainen twee keer in de week en krijgen toptraining van Ramon, wat inhoudt dat zij technisch hogen liggen dan de tegenpartij. Een setje laten liggen zit dus vandaag niet in de planning. En dat maakte ze dus ook waar. Daarna bleek wel dat enkele speelsters niet wisten dat als je de rally won en de tegenpartij drie keer over hadden gespeeld je dus minder bij elkaar sprokkelt. Gelukkig hebben we dit opgepakt bij de team bespreking en gingen we de strijd aan tegen onze directe concurrent SIOK N6.1.

SIOK had niet veel meer in te brengen nadat dat gegeven bekend was. Eerste set maakte de meiden het nog spannend op het einde nog even spannend, maar door ook rustig 3x te blijven spelen hadden ze ook zo weer een ruime voorsprong (26-20 en 29-22 voor Trivos). Het kampioenschap was binnen!!!!

De meiden hadden dit dus alleen pas door de laatste wedstrijd toen ze die ook netjes binnenhaalde tegen Voreo (24-29 en 18-28 voor Trivos). Als ze deze rust en technisch netjes blijven volhouden, dan komt de C competitie volgend seizoen ook helemaal goed!

Gefeliciteerd: Jade, Carine, Fenna, Minke, Sanne & Nena!

Trivos N5.2

Wat een mooie dag. Op zondag 7 april is Trivos N5.2 kampioen geworden in de Ark van Oost (Nijmegen). Ze hebben het hele seizoen sterk gespeeld. Vorig toernooi zijn de tegenstanders wat dichterbij gekomen (24 maart). Vandaag was D-day. De spelers en speelsters waren best een beetje gespannen. De eerste wedstrijd eindigde dan ook in een gelijkspel. ‘Gelukkig’ verloren de concurrenten hun wedstrijden waardoor onze kampioenen niet meer in de weg kon staan. De laatste twee wedstrijden met nog een beetje zenuwen in het lijf hebben ze toch lekker kunnen spelen en op naar de prijsuitreiking! Met de medailles om de nek naar de Arcus om daar, onder het genot van wat te drinken en een welverdiend stuk taart, te genieten van het kampioenschap!

Gefeliciteerd, Femke, Lieke, Thijmen, Milan & Sam!

Trivos N4.2

“Gisteren is in Nijmegen Trivos team N4-2 (Kris, Naud, Bibi en Roos) kampioen geworden van hun klasse. Omdat Kidang er beter voor stond was drie wedstrijden winnen vooraf de opgave. In de tweede wedstrijd zou afgerekend moeten worden met de enige overgebleven concurrent, Kidang.

De eerste wedstrijd werd door beide concurrenten eenvoudig gewonnen en de volgende wedstrijd zou cruciaal zijn. In een bloedstollende duel verzaakten de dames en heren van N4-2 niet en werd subliem afgerekend met Kidang. In de laatste wedstrijd zou daardoor winst in één set voldoende zijn om kampioen te worden. Dat gebeurde ook, 1-1. Omdat het andere team van Trivos in de volgende wedstrijd ook een set afsnoepte van Kidang was het verschil uiteindelijk nog wat groter”.

Gefeliciteerd, Naud, Kris, Bibi & Roos!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*