Dames 2 hoopt goede serie door te kunnen zetten tegen koploper LIVO

Zaterdag speelt Trivos dames 2 tegen de huidige koploper LIVO dames. Uit 15 wedstrijden heeft Trivos 50 punten weten te behalen en ze staan daarmee op een vierde plek. LIVO heeft uit evenveel wedstrijden al 59 punten behaald.

Zaterdag zullen er weer 5 punten verdeeld gaan worden, en Trivos gaat er alles aan doen om de aansluiting bij de top drie te behouden. Tijdens de eerste ontmoeting werd er met 1-3 verloren van LIVO. Tijdens deze cruciale return zal Trivos met goed en snel spel moeten komen om het sterke spel van LIVO te ontregelen. Trivos is op koers, want uit de afgelopen 3 wedstrijden is er de maximale score van 15 punten gehaald. Hopelijk voorspelt dit veel goeds en kan deze lijn doorgezet worden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*