Dames 1 gaat voor de overwinning in de topper tegen Set-Up ’69

Met stip op 1 staan in de 3e divisie B met een voorsprong op de virtuele nummers 2 VVH en Set Up ’69 van 11 punten. Wat een weelde. Als de NeVoBo prognoses doorberekent worden over 22 wedstrijden dan wordt Trivos kampioen met 82 punten. Op de 2e plaats WaHo met 70 punten en op een gedeelde 3e plaats VVH en Set Up ’69 met 64 punten… simpel toch!

Maar zo simpel zal het toch echt niet gaan. Onze dames houden van spanning, dus zullen er vast nog wel enige verrassingen zijn. Niet te veel natuurlijk, moet wel leuk blijven.

Vorige week tegen VoCASA zat de spanning er ook goed in, maar toch 4 puntjes binnen gehaald. Zaterdag tegen 1 van de virtuele nummers 2 Set Up ’69. Set Up is de laatste tijd goed bezig met louter winstpartijen in de laatste 3 wedstrijden. Vorig jaar 10 november hebben de Trivosladies de partij in Scherpenzeel met een 1-3 winst afgesloten. Makkelijk ging het allemaal niet en vooral in de laatste 2 sets (25-16 & 24-26) liet Set Up zien goed te kunnen volleyballen. Zaterdag kan Trivos een behoorlijke bres slaan met de concurrenten, nu alleen nog even doen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*