Dames 1 gaat voor herstel tegen Voorwaarts

Na de glorieuze overwinning op naaste concurrent WaHo met 4-0 was er een week later de complete deceptie in Schalkhaar tegen de nummer 7 Avero 3-2. Ja, ja, was het excuus, die aanvallers waren wel 1.90 meter lang! En dat, terwijl de 1e set een walkover voor Trivos was. Maar goed, we staan weer met onze beentjes op de vloer en dat is misschien maar goed ook.

Vanmiddag thuis tegen de nummer 8 Voorwaarts. De eerste partij in Twello werd nipt met 2-3 gewonnen. Ook weer een sterk begin met een 1e setwinst van 14-25, waarna vervolgens 2 sets werden verloren met 25-19 en 25-21. Vanmiddag kunnen we weer laten zien dat we terecht bovenaan staan. Zelfvertrouwen, plezier en dan komt de rest vanzelf.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*