D1 gaat voor revanche tegen directe concurrent WaHo

Trivos DS1 – WaHo DS1 (15:30 uur, Sportcentrum Arcus)

Zaterdag komt de virtuele nummer 2 Waho op bezoek. De duels met WaHo zijn altijd op het scherpst van de snede en de langste rally ooit, is gespeeld in Wageningen.

Maar… zaterdag speelt er een ander belang en dat zou wellicht het toekomstige kampioenschap in de 3e divisie B kunnen zijn. Trivos heeft vorige week met 3-1 gewonnen van SSS. De partij van WaHo bij Alterno is uitgesteld en wordt later in de competitie gespeeld.

Het laatste onderlinge duel was een 3-2 overwinning van WaHo in een gelijkwaardig duel. Bij WaHo blijft het goede spel van aanvoerster Julie ten Brink (no.15) opvallend. Verder heeft het team veel lengte in de ploeg. Trivos is uit op revanche en zal daar zaterdag alles voor in het werk stellen. De NeVoBo prognose geeft een 3-1 overwinning voor Trivos aan en laat nu net de NeVoBo prognose het vaak bij het juiste eind te hebben! 😉 Trivos is blessurevrij en daarom kan coach Peter Groenen putten uit een volledige selectie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*