D1 gaat voor de volle winst tegen Scylla

Afgelopen zaterdag de volle winst van 5 punten gepakt tegen VVH in Harderwijk. Heerlijk, geen setje cadeau gegeven, nee gewoon alle puntjes mee naar Wijchen genomen. Nu koploper met 3 punten voorsprong op de nummer 2 WaHo.
Afgelopen dinsdag met 3-0 gewonnen van 1e Klasser Dynamo in Neede voor de beker. Het was een pokke eind rijden, maar de voortreffelijke chocomelk maakte veel goed. Alles met elkaar maakt het tot leuke vooruitzichten. Net als een paar jaar geleden is de dubbel op het eind van het seizoen misschien wel weer mogelijk, wie weet.

Vanmiddag tegen Scylla uit Wageningen. Dit team is tot dusver teleurstellend bezig en staat op een laatste plaats met 14 punten uit 8 wedstrijden. Scylla zal er dus alles aan gelegen zijn om een ommekeer te maken tegen de koploper. In ieder geval een interessant duel vanmiddag, waarin Trivos scherp zal moeten blijven.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*