Jongens B1 kampioen zonder set te verliezen

Het jongens volleybalteam van Trivos JB1 is afgelopen zaterdag op unieke wijze kampioen geworden. Ze hebben dit seizoen inmiddels 8 wedstrijden gespeeld en hebben tot nu toe nog geen enkele set verloren. Afgelopen zaterdag werden ze dus voortijdig kampioen en dat terwijl ze nog twee wedstrijden te gaan hebben.

Ze konden na drie sets in 8e wedstrijd al niet meer ingehaald worden qua punten door de andere teams. Dus voor hen ging de vlag uit na de derde set: “Niets meer aan te doen…. Trivos JB1 is KAMPIOEN!”. Ook de 4e set hebben ze gewonnen.
“We hebben dit kampioenschap alvast gevierd maar gaan natuurlijk nog gewoon sportief twee wedstrijden spelen,” aldus de jongens.
Het succesvolle team JB1 speelt momenteel hoofdklasse en gaat volgend jaar Topklasse spelen!

Op de foto van links naar rechts boven; Freek, Tijn, Yarno, Sven, Jasper en Quentin
Links naar rechts onder; Jelle, Vinz, Tom en Joep

Leave a comment

Your email address will not be published.


*