Worden de studenten van Heyendaal aanstaande zaterdag de volgende prooi van D1?

Een 1-3 overwinning afgelopen zaterdag op de toenmalige nummer 3 Set Up ’69 in Scherpenzeel, hebben onze dames op een vette 1e plek gezet met 2 punten voorsprong op nummer 2 WaHo. Was een lastig potje daar in Scherpenzeel, maar door met name de grote vechtlust in de 4e set werd de buit binnen gehaald. Wel is het een feit dat alles en iedereen van elkaar kan winnen in deze competitie. Een duidelijke kampioenskandidaat of zoals je wilt degradatiekandidaat, is nog niet aan te wijzen. Alles ligt nog open.

Vanmiddag de studentenploeg uit Nijmegen. Ook daarmee kan het vriezen of dooien. Coach Marinus Wouterse, die trouwens een goed punt had inzake een max overwinning van 3 sets = gewonnen, zal zijn team tot in de puntjes motiveren. Heyendaal is ook weer eens toe aan een promotiefeestje, als goed studenten dat ze zijn. Vanmiddag in ieder geval een lekker potje volleybal. De Nevobo prognose is in ieder geval duidelijk wie de winnaar wordt.

Mini’s van de week:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*