D2 speelt zaterdag om 13:00 uur tegen directe concurrent Rebelle

Met 19 punten uit 7 wedstrijden staat Trivos Dames 2 momenteel op een gedeelde 5e plaats in de competitie. Wat erg belangrijk is, is dat de 1e thuis overwinning een feit is! Twee weken geleden werd er in de Arcus met 3-1 gewonnen van Heyendaal Ds2. Vervolgens werd er vorige week zaterdag in een spannende wedstrijd uit met 1-3 verloren van Livo Ds 2. De setuitslagen lagen akelig dicht bij elkaar, waardoor er ondanks de goede prestatie het geval heerste dat er meer in had gezeten. Met name de servicedruk was minder dan zou moeten zijn.

Vandaag spelen de meiden tegen Rebelle Ds1. Dit team heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Trivos, en maar 1 punt minder. Weten ze vandaag weer thuis te winnen, dan zullen ze in het linke rijtje blijven. Ondanks dat de doelstelling is om in deze competitie te blijven, wilt het team graag eindigen bij de eerste zes. De eerste stappen zijn hiervoor gemaakt maar vandaag de taak aan de ploeg om dit te laten zien. Dit zal onder andere alleen slagen als de service vandaag wel goed is, dus veel risico zonder te veel fouten. Voor de rest is het team fit en zullen ze er alles aan doen om vandaag weer voor een thuiswinst te gaan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*