Dames 2 gaat tegen Heyendaal 2 voor eerste thuisoverwinning

Trivos D2 – Heyendaal D2
(13:00 uur)

Vandaag staat de 3e thuiswedstrijd voor Trivos Ds 2 op de planning. De vorige twee thuiswedstrijden zijn allebei verloren, terwijl alle drie de uitwedstrijden gewonnen zijn. Met 14 punten uit deze 5 wedstrijden staan de dames momenteel op een 4e plek. Ze hebben wel 1 wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 5 t/m 8.

Daarom zal de wedstrijd van vandaag extra belangrijk zijn, zodat ze in het linker rijtje kunnen blijven. Vanaf vorige week komt Karin niet meer in actie, want zij is in blijde verwachting en zal zij Ferry ondersteunen met coachen.
Er wordt vandaag gespeeld tegen Heyendaal Ds 2 die op een 10e plek staan met 8 punten uit 4 wedstrijden. De studentes uit Nijmegen staan erom bekend een taaie tegenstander te zijn omdat ze nooit opgeven en voor ieder punt blijven knokken. Daarom zal Trivos met veel druk moeten gaan spelen.
De afgelopen wedstrijden hebben aangetoond dat als Trivos de servicedruk hoog houdt ze vrij gemakkelijks sets kunnen winnen. Daarentegen zullen ze met minder pieken en dalen moeten gaan spelen en constanter moeten worden.

De prognose van de NeVoBo geeft een 3-1 winst aan voor de thuisploeg. Vandaag hopelijk dus ook een keer winst voor eigen publiek!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*