Zaterdag 13:00 uur speelt D2 thuis tegen Kidang 1

Na 3 wedstrijden gepeeld te hebben heeft Trivos dames 2 tien punten. Daarmee staan ze momenteel op een vierde plaats. Een prima begin van de competitie op een niveau hoger. De eerste thuiswedstrijd werd met 3-1 verloren van Gemini Ds 1. Deze wedstrijd was het bewijs dat Trivos prima mee kan komen met de concurrentie, maar nog lang niet op hun beste kunnen spelen. Op heel veel vlakken is er ruimte voor verbetering. De tweede wedstrijd werd ‘s avonds laat met 0-4 gewonnen van WaHo Ds 2. Na een gezamenlijk maaltijd werd er een knappe teamprestatie neergezet in Wageningen. Op de momenten dat het ertoe deed werd er veel servicedruk uitgeoefend waardoor alle punten mee naar Wijchen gingen. Omdat het samen eten een goede bijdrage leverde aan de overwinning werd er die week erop weer gekookt voor het hele team. Toen werd er wederom gewonnen, maar helaas met 1-3 tegen Renswouw Ds 1. Op deze wedstrijd drukte de beïnvloedbare scheids een hele grote stempel, waardoor het voor beide teams een taaie wedstrijd was. Na een 0-3 voorsprong lukte het Trivos helaas niet om voor de bonuspunten te gaan en de
laatste set ook te winnen.

Vandaag weer nieuwe kansen en spelen de dames tegen het eerste team van Kidang wat al een aantal jaren meedraait in de promotieklasse. Zij hebben evenveel wedstrijden gespeeld en nu 1 puntje minder dan Trivos, maar wel al wat lastige tegenstanders gehad. Vandaag wordt er weer gewoon ‘s middags gespeeld en zal het team er extra op gebrand zijn om te winnen zodat ze in de middenmoot blijven meedraaien. In de voorbereiding is er ook tegen deze ploeg gespeeld en daaruit bleek dat de teams erg aan elkaar gewaagd zijn. Dus dat beloofd wat vandaag!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*