Dames 1 en Dames 2 spelen vandaag eerste wedstrijd van het seizoen

Trivos D1 – Dros Alterno D4 (15:30 uur)

Vanmiddag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het team van de coaches Groenen en Visser ziet er ten opzichte van het afgelopen seizoen, iets anders uit. Nieuwe namen zijn er bij gekomen en 2 speelsters van het vorig seizoen hebben een stapje terug gedaan. Hoe het ook is, de doelstelling zo aan het begin van het seizoen is toch wel weer proberen te promoveren. Is het niet links om dan wel rechts om. De tegenstander van vanmiddag is het 4e team van Dros Alterno. Altijd weer een verrassing met welke speelsters zij in het veld verschijnen. We gaan het vanmiddag weer meemaken. In ieder geval gaan de Trivosdames van zichzelf uit en zullen ze laten zien dat de goede voorbereiding zijn vruchten zal gaan afwerpen.

 

Trivos D2 – Gemini D1 (13:00 uur)

Vorig seizoen is Trivos Dames 2 kampioen geworden van de 1e klasse! Ondanks vele blessures en andere tegenslagen, maar dankzij veel hulp uit andere teams en hun doorzettingsvermogen, is het ze gelukt! Dit betekent dat ze komend seizoen uit zullen komen in de promotieklasse. Dit jaar zal Ferry-Jan het team zowel trainen als coachen, waardoor de meiden een vast iemand voor de groep hebben staan. Daarnaast hebben ze een brede selectie met onder andere talentvolle jeugd en is vrijwel iedereen topfit. Dit in combinatie met de goede voorbereiding zou moeten zorgen voor een top seizoen! Vandaag spelen ze om 13.00 uur hun eerste competitiewedstrijd tegen Gemini Ds 1. Ze hebben geen idee wat ze kunnen verwachten aan tegenstand, maar zijn gefocust op het leveren van goede kwaliteit en optimale inzet. Dit levert hopelijk goede resultaten op, en wellicht kan het team meedraaien in de middenmoot. De doelstelling is in ieder geval duidelijk: ze spelen voor de winst! Aan het nieuwe schoeisel van Snelders zal het in ieder geval niet liggen..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*