Nieuw: Volleyballen vanaf 4 jaar bij de Trivos Sportspeeltuin

!NIEUW!   SPORTSPEELTUIN BIJ TRIVOS   !NIEUW!

In het seizoen 2018-2019 start Trivos met de sportspeeltuin voor kinderen vanaf 4 tot en met 6 jaar. De sportspeeltuin zal bestaan uit vier tuintjes een klimtuintje, speltuintje, trucjestuintje en een volleybaltuintje en zal gegeven worden in Sportcentrum Arcus op donderdagmiddag van 16.00u – 17.00u.

De eerste les van de sportspeeltuin is op donderdag 23 augustus!

Heeft u een zoon/ dochter met een leeftijd van 4 tot en met 6 jaar of kent u iemand in nabije omgeving en heeft interesse om drie keer vrijblijvend mee te doen met de sportspeeltuin? Neem dan even contact op met ramon@trivos.nl om een afspraak te maken wanneer uw zoon/ dochter mee kan komen doen.

Meer informatie:

Download (PDF, 231KB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*