Dames 1 speelt zaterdag tegen Rebelle

Wat was het jammer vorige week tegen Dynamo, dat er toch nog niet net even een 5e setje uit werd gesleept. Het zat er zeker in, maar enig geluk (scheidsrechter) was er net niet. In ieder geval waren set 3 en 4 ijzersterk en dat niveau moet zaterdag worden doorgetrokken. Een waardig einde van de competitie moeten de Trivosdames haar supporters schenken, zullen we maar zeggen.

Zaterdagmiddag zijn de belangen voor Rebelle het grootst. Op een 2e plek van onderen is elk puntje meegenomen. Rebelle zal er dan ook alles aan doen om punten tegen Trivos te pakken. Vorig jaar werd in Dieren, naast de Gazelle fabriek, nog met 1-3 gewonnen. Makkelijk ging het niet en vooral de 3e set zakte Trivos door haar hoeven (25-16). Zaterdag wordt de boel even weer recht gezet!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*