Zaterdag speelt D1 tegen Voorwaarts D1

Wat een thriller was het afgelopen vrijdag in Wageningen tegen Waho. Een 5-setter met 2-3 gewonnen door Trivos. Ongelofelijk was ook het laatste punt voor Trivos in de 5e set (zie de beelden op de Facebookpagina van Trivos) en wat ook vermeldenswaardig is, is dat Waho meer punten had dan Trivos (112 / 103) ! Waar maak je zoiets nog mee? De emoties liepen na afloop dan ook hoog op (in positieve zin). Uitgeput maar voldaan keerde Trivos huiswaarts.

Zaterdag is er weer veel eer te behalen in de vorm van de wedstrijd tegen de dames van Voorwaarts uit Twello. De uitwedstrijd werd door Trivos met 0-4 gewonnen en eigenlijk is Trivos daar geen moment in gevaar geweest. Dit zegt natuurlijk niets, maar coach Peter Groenen zal er alles aan doen om zijn team tot in het uiterste te pre-pareren. Trivos mag nagenoeg geen punten meer verliezen om nog enigszins aanspraak te willen maken op de P/D wedstrijden aan het eind van het seizoen.

Nog meer eer valt er te behalen vanavond in het Mozaïek bij het gala voor onder andere het Sportteam van Wijchen (gemeten vanaf 2014). Het Trivosteam is genomineerd voor het behalen van het kampioenschap in de 3e divisie en het behalen van de beker in 2015. Wellicht dat de eervolle titel naar Trivos gaat.

Maar zaterdag om 15:30 uur eerst tegen Voorwaarts. Hopelijk zullen onze da-mes niet aan (onbewuste) onderschatting doen, anders maken ze het zichzelf onnodig moeilijk. Een lekker potje volleyen dan komt de rest vanzelf.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*