Trivosdames: de jeugd heeft de toekomst

Het volleybalseizoen gaat zaterdag weer van start en voor het 1e damesteam van Trivos vangt deze thuis aan in de vertrouwde Trivosgroene Arcushal. Coach Peter Groenen heeft met zijn dames een goede voorbereiding gehad met tal van toernooien en wedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders.
In het Trivosteam moesten een aantal speelsters worden ingepast, omdat 3 basisspeelsters afscheid hadden genomen. Door Groenen zijn geen speelsters van buitenaf gezocht, maar uit de eigen kweek gehaald. Deze jonge meiden, Evi Bosmeijer (16), Vera de Weerdt (15) en Sara Zivic (16), hebben zich gaandeweg tijdens de voorbereiding van hun erg goede kant laten zien. Daarnaast hebben afwisselend een aantal meiden meegedaan vanuit de jeugd. Ook over deze meiden was coach Groenen zeer te spreken, dus de toekomst ziet er wat betreft Trivos rooskleurig uit.
Streven is dan ook het komende seizoen weer in de top van de 3e divisie mee te draaien.

De tegenstander is aanstaande zaterdag het 2e team van SSS uit Barneveld. Dit nagenoeg voor Trivos onbekende team, is het vorig seizoen gepromoveerd door middel van de nacompetitie (P/D).

Het duel begint om 15:30 uur en de entree is gratis.

 

Achterste rij van links naar rechts: Coach Peter Groenen, 10 Hennie Visser, 7 Manon Ottjes, 4 Korinda Kant, 1 Stefanie Beekers, Nienke Visser.
Voorste rij van links naar rechts: 6 Vera de Weerdt, 8 Sara Zivic, 12 Evi Bosmeijer, 3 Anne Veenstra, Lieke Wouters

Leave a comment

Your email address will not be published.


*