Vanaf dit seizoen Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Afgelopen donderdag 14 september is in de VIP ruimte van de Arcus een informatieavond namens het bestuur van Trivos gepresenteerd over het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Zoals bij velen al bekend heeft de NeVoBo verplicht dat met ingang van aankomend seizoen 2017-2018 alle competitieteams hun wedstrijden digitaal moeten registreren.

De avond werd bezocht door een redelijk aantal geïnteresseerden en werd goed en interactief gevolgd. Onder deze link (en hieronder) kun je de presentatie nog een keer inzien. Geldt uiteraard ook voor alle andere leden en belangstellenden die niet aanwezig konden zijn. Het betreft met name de informatie over de methode: “DWF Resultaat invoeren”.

De methode “DWF Live bijhouden” wordt reeds sinds een aantal seizoenen bij alle thuiswedstrijden van dames 1 toegepast. Het is de bedoeling (en een streven) om in de toekomst alle wedstrijden met deze methode te gaan registreren.
Daarom willen we hierbij ook een oproep aan alle leden of vrijwilligers doen om meer mensen voor deze methode op te leiden. Het is erg eenvoudig om dit digitaal bij te houden.

Heb je interesse meld je dan aan bij het bestuur, zodat je een paar keer op zaterdag bij dames 1 aan de wedstrijdtafel mee kunt kijken.

Download (PDF, 2.26MB)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*