Wil je mini van de week zijn bij Dames 1? Meld je dan nu aan

Wanneer:        elke thuiswedstrijd Dames 1 op zaterdag om 15.30 uur
Aanmelden:    Marielle Kesseler

Dit seizoen gaan we weer starten met de mini’s van de week. De mini’s  van de week is bedoeld voor CMV jeugdleden van Trivos niveau 3-4-5. De mini’s mogen samen met dames 1 de warming-up doen, een opslag doen en als het lukt proberen even door te spelen. Vervolgens mogen de mini’s op de tribune de wedstrijd bekijken en aansluitend een glaasje ranja met dames 1 drinken. We verzoeken de ouders ervoor te zorgen dat de mini’s 30 minuten voor de aanvang van de wedstrijd in het Trivos wedstrijdtenue te melden bij de aanvoerster van dames 1, Hennie Visser.

Lijkt het je leuk? Aanmelden kan via m.kesseler@xmsnet.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*