Trivos N5 2, N5 1, N4 1 en N4 2 ook kampioen!

Zondag 7 mei speelden Merel, Milou, Lotte, Nienke en Anouk hun laatste toernooi bij de Mini’s. En wie weet konden ze de dag feestelijk afsluiten.

De 1e wedstrijd speelden ze tegen hun trainingsmaatjes uit niveau 5 : Trivos 3. Het werd een enorm spannende wedstrijd en het ging de hele tijd gelijk op tussen beide teams. Pas in de laatste minuut van beide sets viel de beslissing en trokken de meiden van Trivos 2 de overwinning naar zich toe. Na afloop van de wedstrijd wisten de meiden (en meegereisde supporters) het: we zijn Kampioen !!!!

Er moesten nog 2 wedstrijden gespeeld worden. De volgende tegen Voreo was minder spannend dan de 1e wedstrijd en met degelijk spel en vooral veel en goed serveren, leverde ook deze wedstrijd een overwinning op.

Na een lange pauze van een uur was het tijd voor de laatste wedstrijd tegen thuisclub Ikaros. De Trivos meiden waren niet meer te stoppen en speelden ook deze wedstrijd weer met prima spel en weer wonnen ze verdiend.

Na afloop van de derde wedstrijd werd er uitgebreid een feestje gevierd en poseerden de meiden voor een legioen aan fotografen 😉 Na de huldiging op het veld moesten ze nog geduldig wachten in de kantine op de officiële Nevobo medailles. Toen ook die waren uitgereikt was het plaatje compleet en vertrokken de meiden, coach, trainer en ouders samen naar hun favoriete ‘ restaurant’ (Mmmmm) om het kampioenschap nog even verder te ‘vieren’.

Trivos N5 1 is ook kampioen geworden:

Ook Trivos N4 1 en N4 2 zijn kampioen geworden:

Trivos N5 3 is 2e geworden: