Trivos JB1 kampioen 2e helft

Na een spannend seizoen was er dan op 8 april de laatste wedstrijd. Een klein beetje nerveus, want na het verlies op 24 maart werd het extra spannend.
Van tevoren wisten de jongens dat er gewonnen moest worden en wel met 4 sets om nog een klein kansje te kunnen maken op de kampioenstitel.

Bij de eerste set gingen de jongens in tegenstelling tot anders meteen vol er tegenaan en werd deze set overtuigend gewonnen van Barneveld met 25-11.
De smaak te pakken en door naar de tweede set en al snel was het 25-14. Na een klein dipje in de derde set werd ook deze afgesloten met een 25-16 winst voor de JB1.
Ondanks de spanning werd ook de laatste set overtuigend gewonnen met 25-13 en was na een uur spelen de periode van wachten aangebroken.

Om kampioen te kunnen worden moest de andere kanshebber, namelijk Auto vanOort/Rebelle uit Dieren, een set verlies hebben in de wedstrijd tegen Touché.
In de kantine van de Arcus wachtend kwam er via de coach een berichtje uit Dreumel, Touché had een set kunnen afsnoepen en na vergelijken van alle punten was het zover.

Trivos Jongens B1 zijn KAMPIOEN!!!!

Na een jaar hard werken tijdens de trainingen met ups en downs, blessures en heel veel lol een jaar afsluiten met een GEWELDIG resultaat.

Gefeliciteerd jongens!

1 Comment on Trivos JB1 kampioen 2e helft

  1. Prachtig gedaan, mooie jongen daar rechtsboven

Leave a comment

Your email address will not be published.


*